PPSC CSS FPSC and Competitive

600 MCQS AS NTS PPSC PCS CSS And All Test Preparation Help Center.pdf

600 MCQS AS NTS PPSC PCS CSS And All Test Preparation Help Center.pdf

1. Which article of the constitution of Pakistan deals with bounded labour and slavery?
Ans=Article 11
2. From where Arab spring started?
Ans=Tunisia
3. ANSA is the news agency of?
Ans=Italy
4. America Cup is associated with which sports?
Ans=Yachting
5. Meaning of Sui generis?
Ans=of own kind
6. Which statement is incorrect?
Ans=Incorrect statement=Legislature is under judiciary
7. How many years Nelson Mandela remained behind the bar?
Ans= 27 years
8. Which sea is in central asia?
Ans= Aral sea
9. Wheel is the symbol of?
Ans=Progress
10. Maple leaf is the symbol of?
Ans=Canada
11. Which hurricane attacked in 2012?

Download

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button